Petitchef

Pui glazurat cu miere

Felul principal
4 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).


    Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!


    Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.

    Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii:

17/01/2015

Am facut reteta cu piept de pui si, ca garnitura , taietei de orez. Foarte bun!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/07/2013

Super bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/12/2013

Mierea-dacilor.ro recomanda

(0) (0) Abuz
22/02/2013

Super gustoasa

(0) (0) Abuz
22/12/2012

Extra bun

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Am facut si eu, sint foarte gustoase

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Buna,buna.

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Bunnnn !!!!!!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Super arata bine dar sa nu fie prea dulce

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Siropul de agave sau apa de miere Siropul de agave sau "apa de miere"

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează