Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).
Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!
Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.
Comentarii:
Am facut reteta cu piept de pui si, ca garnitura , taietei de orez. Foarte bun!!
Super bun
Mierea-dacilor.ro recomanda
Super gustoasa
Extra bun
Am facut si eu, sint foarte gustoase
Buna,buna.
Bunnnn !!!!!!!!
Excelenta
Super arata bine dar sa nu fie prea dulce