Cartofi si morcovi copti la cuptor
Ingrediente
4
Cost estimat: 3.18Euros€ (0.8€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cartofii si morcovii cubulete (sau rondele subtiri) se pun intr-o punga si se adauga restul ingredientelor. Se inchide punga si se amesteca bine bine astfel incat cartofii si morcovii sa fie unsi bine cu ulei si condimente.
- Apoi se pun intr-o tava de teflon fara punga, care se arunca, si se dau la cuptor. Incalziti cuptorul in prealabil la 200 Celsius sau la foc maxim.Se lasa 20 de minute pe o parte apoi intoarceti si mai lasati 15 minute.
- Verificati sa fie facuti bine pana in interior taind un cartof in doua.Serviti cu carne, cu sos tzatziki sau maioneza cu usturoi. Noi avut smantana cu usturoi si am folosit-o din plin.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 367Kcal
- Carbo: 51.5g
- Grăsimi: 14g
- Grăsimi sat.: 2g
- Proteine: 5.9g
- Fibre: 5.8g
- Zahăr: 7.1g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (302g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Catalin
Arata groaznic
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Nu trec 10 zile si mai fac o tava. excelent!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Ok
Punctează această reţetă