Cartofi copti cu smantana si ceapa verde
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Spalati bine cartofii cu un burete dupa care lasati-i sa se usuce sau stergeti-i cu un servetel. Taiati-i pe latime felii foarte subtiri, dar nu pana jos . Presarati sare si piper dupa care adaugati cate o lingura de ulei pe fiecare cartof in parte.
- Bagati-i la cuptor (incalzit in prealabil) pentru circa 1 ora. Verificati daca s-au facut, deoarece timpul de coacere este conditionat si de marimea cartofilor, si daca acestia sunt patrunsi scoateti-i si serviti-i calduti cu smantana amestecata cu ceapa verde si marar (acesta din urma fiind optional).
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 313Kcal
- Carbo: 34.7g
- Grăsimi: 16.6g
- Grăsimi sat.: 7.8g
- Proteine: 4.9g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 6.5g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (245g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenti, mai ales ca am gasit cartofi rosii bio!!! de la Lidl!
anonymous
Absolut delicios! reteta asta pe cat de ingenioasa pe atat de savuroasa......
Punctează această reţetă