Cartofi copti cu smantana si ceapa verde

Desert
Foarte ușor
1 oră
314 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Spalati bine cartofii cu un burete dupa care lasati-i sa se usuce sau stergeti-i cu un servetel. Taiati-i pe latime felii foarte subtiri, dar nu pana jos . Presarati sare si piper dupa care adaugati cate o lingura de ulei pe fiecare cartof in parte.
  • Bagati-i la cuptor (incalzit in prealabil) pentru circa 1 ora. Verificati daca s-au facut, deoarece timpul de coacere este conditionat si de marimea cartofilor, si daca acestia sunt patrunsi scoateti-i si serviti-i calduti cu smantana amestecata cu ceapa verde si marar (acesta din urma fiind optional).

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 313Kcal
  • Carbo: 34.7g
  • Grăsimi: 16.6g
  • Grăsimi sat.: 7.8g
  • Proteine: 4.9g
  • Fibre: 4g
  • Zahăr: 6.5g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (245g)
SSagatimcudragos.wordpress.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenti, mai ales ca am gasit cartofi rosii bio!!! de la Lidl!

abuz

anonymous

Absolut delicios! reteta asta pe cat de ingenioasa pe atat de savuroasa......

abuz