Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat

Acompaniamente
2 porții
Foarte ușor
45 min

Iată un acompaniament simplu și eficient! Cartofi copți! Dar dacă îi condimentați cu cimbru/rozmarin și ii îmbrăcați cu o felie de bacon afumat, sigur această rețetă va deveni o parte esențială a prânzului de duminică ;-) Poți încerca, urmând pașii detaliați ai rețetei noastre și apoi lasă-ne părerea în comentarii!


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

Preparare5 min
Gătire40 min
  • Curățați cartofii și tăiați-i în jumătate, pe lungime.
  • Așezați-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
    Adăugați cimbru și rozmarin, apoi înfășurați fiecare jumătate de cartof cu o felie de bacon afumat.
  • Coaceți totul timp de 40 de minute la cuptor la 200°C și ...gata!

Observații

Cum se păstrează acești cartofi? Îi puteți pune într-un recipient ermetic și îi puteți păstra la frigider timp de 2 zile.

Cu ce ​​să servești acești cartofi? Vor fi perfecți pentru a-ți însoți carnea și peștele!

Pot pune ulei de măsline în această rețetă? Uleiul de măsline nu va fi necesar aici deoarece baconul afumat va elibera suficientă grăsime în timpul gătirii în cuptor.

Pot adăuga sare la această rețetă? Nu vă recomandăm să faceți acest lucru. Într-adevăr baconul afumat este destul de sărat. Totuși, așteptați până ați gustat pentru a ști dacă este necesar să presărați puțin peste cartofii tăi fierți sau nu.



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+