Pui umplut
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet.Se taie pielea pe mijlocul pieptului si se desprinde usor toata pielea puiului.Untul se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele.
- Cu pasta obtinuta se unge puiul,pe sub piele.Se aseaza pielea si se prinde cu scobitori.Ciupercile ,ceapa si morcovul curatate se taie felii si se calesc in putin ulei.
- Umplem puiul cu amestecul de legume si inchidem cu un mar cavitatea.Se pune in tava,se toarna vinul,putina apa,se stropeste cu putin ulei si se da la cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun si aspectos
anonymous
Super!!!!!!
anonymous
Arata excelent!
anonymous
FOARTE BUN
anonymous
Arata delicios !!!!
anonymous
In loc de unt am ales sa fac un mujdei de usturoi frecat foarte bine cu ulei de masline si cimbru. Apoi, am frecat puiul si pe dinafara, pe deasupra pielii, nu numai pe dinauntru...! Am preferat sa nu pun vin in tava ci numai ulei. Din cand in cand am stropit pe deasupra puiul cu sosul din tava!! a iesit nemaipomenit!!! Va urez pofta buna, merita incercat!!
anonymous
Bun
Punctează această reţetă