Puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet.Se taie pielea pe mijlocul pieptului si se desprinde usor toata pielea puiului.Untul se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele.
Cu pasta obtinuta se unge puiul,pe sub piele.Se aseaza pielea si se prinde cu scobitori.Ciupercile ,ceapa si morcovul curatate se taie felii si se calesc in putin ulei.
Umplem puiul cu amestecul de legume si inchidem cu un mar cavitatea.Se pune in tava,se toarna vinul,putina apa,se stropeste cu putin ulei si se da la cuptor.
In loc de unt am ales sa fac un mujdei de usturoi frecat foarte bine cu ulei de masline si cimbru. Apoi, am frecat puiul si pe dinafara, pe deasupra pielii, nu numai pe dinauntru...! Am preferat sa nu pun vin in tava ci numai ulei. Din cand in cand am stropit pe deasupra puiul cu sosul din tava!! a iesit nemaipomenit!!! Va urez pofta buna, merita incercat!!
Comentarii (30):
Super
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Super
Foarte bun si aspectos
Super!!!!!!
Arata excelent!
FOARTE BUN
Arata delicios !!!!
In loc de unt am ales sa fac un mujdei de usturoi frecat foarte bine cu ulei de masline si cimbru. Apoi, am frecat puiul si pe dinafara, pe deasupra pielii, nu numai pe dinauntru...! Am preferat sa nu pun vin in tava ci numai ulei. Din cand in cand am stropit pe deasupra puiul cu sosul din tava!! a iesit nemaipomenit!!! Va urez pofta buna, merita incercat!!
Bun