Pui umplut

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet.Se taie pielea pe mijlocul pieptului si se desprinde usor toata pielea puiului.Untul se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele.
  • Cu pasta obtinuta se unge puiul,pe sub piele.Se aseaza pielea si se prinde cu scobitori.Ciupercile ,ceapa si morcovul curatate se taie felii si se calesc in putin ulei.
  • Umplem puiul cu amestecul de legume si inchidem cu un mar cavitatea.Se pune in tava,se toarna vinul,putina apa,se stropeste cu putin ulei si se da la cuptor.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun si aspectos

abuz

anonymous

Super!!!!!!

abuz

anonymous

Arata excelent!

abuz

anonymous

FOARTE BUN

abuz

anonymous

Arata delicios !!!!

abuz

anonymous

In loc de unt am ales sa fac un mujdei de usturoi frecat foarte bine cu ulei de masline si cimbru. Apoi, am frecat puiul si pe dinafara, pe deasupra pielii, nu numai pe dinauntru...! Am preferat sa nu pun vin in tava ci numai ulei. Din cand in cand am stropit pe deasupra puiul cu sosul din tava!! a iesit nemaipomenit!!! Va urez pofta buna, merita incercat!!

abuz

anonymous

Bun

abuz
  • pagina 1 / 3