Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pranzul de duminica in familie trebuie sarbatorit cu un pui la cuptor! Crusta de mustar si ierburi aromatice te face sa te lingi pe degete si sa vrei mai mult. Am zis ca nu trebuie decat sa-l ungeti cu mustar si sa-l dati la cuptor? Simplu, nu?
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Pui cu miere si mustar
-
Pui curry în lapte de cocos
-
Pui teriyaki cu sosul japonez dulce și savuros pe care îl vei iubi!
-
Pui cu salsa de soia si miere
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 h 20 m
Se spala puiul, se sterge de apa cu servet de hartie. Se pune in vasul de copt si se unge bine cu mustar.
Se presara ierburi de Provence.
Coaceti 80 minute la 180°C.
Gata! :)
Observații
b> Gatirea crusta de mustar va face carnea frageda si suculenta iar mustarul isi va mai pierde din iuteala.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Mustarul este doar pe o parte a puiului?
Puneti mustar doar pe partile care se vor rumeni in cuptor. exact ca in filmulet.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A