Petitchef

PUI sote cu smantana si morcov

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
299 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Se spala carnea, se taie bucati mici si se inabusa in 50 g unt impreuna cu ceapa taiata marunt si cu 2-3 linguri apa.
  • Se scoate carnea si se pune morcovul taiat bastonase sa se inabuse.
  • Intr-o cratita antiaderenta se topeste restul de unt de 50 g, se adauga faina si se amesteca, dupa care se stinge cu laptele, se adauga smantana si se lasa la foc mic sa dea in cateva clocote amestecand sa nu se prinda.Se potriveste de sare.
  • Se mai fierbe la foc mic amestecand din cand in cand cca. 20 min. Daca sosul este prea gros mai adaugati putin asupa de legume sau apa.Se asezoneaza cu piper si patrunjel verde si se poate servi cu o salata usoara de varza.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 298Kcal
  • Carbo: 12.9g
  • Grăsimi: 22g
  • Grăsimi sat.: 13.7g
  • Proteine: 11.3g
  • Fibre: 2.4g
  • Zahăr: 6.2g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (244g)


Poze

PUI sote cu smantana si morcov
PUI sote cu smantana si morcov - poza 2
PUI sote cu smantana si morcov - poza 3
PUI sote cu smantana si morcov - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează