Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Nimic nu e mai bun decat o carne gatita in sos! Usor de facut si care necesita doar cateva ingrediente; bucurati-va de reteta noastra de pui cu smantana si ciuperci. Ca acompaniament, ideal ar fi orezul (sau cartofii). O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!
Ingrediente
Preparare
Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati.
Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti.Adaugati carnea de pui, catel de usturoi, sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati 5 minute pe foc mediu. Adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute, amestecand.
Se adauga smantana si se amesteca timp de aproximativ 3 minute. Adaugati cepsoara si amestecati bine.
Gata!
Observații
Puteti folosi ciupercile pe care le preferati. Noi am folosit champignons.
Puteti inlocui carnea de pui cu cea de curcan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
cristian_g2017_1
A propos, intreb si eu ce este cepsoare? Este cumva ceapa verde?
alinuzta_a2016
Foarte bun!
anonymous
Daaa, o reteta excelenta!
steve_s2022
Un rahat cu cepsoara! Pfui !!!
Machilleos
Ceapa la pui cu smantana???
stela
Cand o reteta contine smantana ar fi bine sa se precizrze de care : lichida sau fermentata
emilia_t2015
Cepsoara = chives(arpagic)
Rodica Rosenthal
Ce este cepsoara?
Dana
Ciupercile se pun de 2 ori ? ! Adica le scoatem si le punem din nou ? Puiul se face in 10 minute ?
tonia_r2018
Ce este cepsoara?
Punctează această reţetă