Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Nimic nu e mai bun decat o carne gatita in sos! Usor de facut si care necesita doar cateva ingrediente; bucurati-va de reteta noastra de pui cu smantana si ciuperci. Ca acompaniament, ideal ar fi orezul (sau cartofii). O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati.
Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti.Adaugati carnea de pui, catel de usturoi, sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati 5 minute pe foc mediu. Adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute, amestecand.
Se adauga smantana si se amesteca timp de aproximativ 3 minute. Adaugati cepsoara si amestecati bine.
Gata!
Observații
Puteti folosi ciupercile pe care le preferati. Noi am folosit champignons.
Puteti inlocui carnea de pui cu cea de curcan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cristian_g2017_1,
19/08/2019
A propos, intreb si eu ce este cepsoare? Este cumva ceapa verde?
am gătit această rețetă
A
S
M
stela,
07/01/2020
Cand o reteta contine smantana ar fi bine sa se precizrze de care : lichida sau fermentata
E
R
Dana,
19/05/2019
Ciupercile se pun de 2 ori ? ! Adica le scoatem si le punem din nou ? Puiul se face in 10 minute ?
T