Nimic nu e mai bun decat o carne gatita in sos! Usor de facut si care necesita doar cateva ingrediente; bucurati-va de reteta noastra de pui cu smantana si ciuperci.
Ca acompaniament, ideal ar fi orezul (sau cartofii).
O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!
Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti.
Adaugati carnea de pui, catel de usturoi, sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati 5 minute pe foc mediu. Adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute, amestecand.
Se adauga smantana si se amesteca timp de aproximativ 3 minute. Adaugati cepsoara si amestecati bine.
Comentarii:
A propos, intreb si eu ce este cepsoare? Este cumva ceapa verde?
Foarte bun!
Daaa, o reteta excelenta!
Un rahat cu cepsoara! Pfui !!!
Ceapa la pui cu smantana???
Cand o reteta contine smantana ar fi bine sa se precizrze de care : lichida sau fermentata
Cepsoara = chives(arpagic)
Ce este cepsoara?
Ciupercile se pun de 2 ori ? ! Adica le scoatem si le punem din nou ? Puiul se face in 10 minute ?
Ce este cepsoara?