Petitchef

Pui cu smantana

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Este o reteta simpla de felul doi, dar gustoasa. A avut piept de pui pe care l-a taiat in cateva bucati si l-a pus la prajit intr-o tigaie, cu ulei. Intre timp a taiat ceapa marunt si am adaugat-o in tigaie, amestecand putin.
  • A dat sare, sau Delikat, si piper. A mai lasat cateva minute sa se caleasca putin si ceapa.
  • Apoi a turnat 2 pahare de apa, aproape sa acopere carnea si am lasat sa fiarba la foc potrivit cam 30 de minute, dupa care a amestecat smantana in sosul din tigaie si am mai lasat sa scada inca 10 minute. La urma a adaugat mararul tocat.
  • A pus si cateva ciuperci din conserva in acest sos. A servit cu salata de rosii, ardei si castraveti.


Poze

Pui cu smantana
Pui cu smantana - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

03/03/2012

Beacs

(0) (0) Abuz
30/10/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz
11/10/2011

Buna

(0) (0) Abuz
09/09/2011

O reteta preferata de toata lumea ...

(0) (1) Abuz
10/08/2011

Bun f bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui pane cu alune
Pui pane cu alune
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Sosul cu smantana Sosul cu smantana O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează