Pui taranesc cu rosii si smantana

Pui taranesc cu rosii si smantana
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Puiul se taie in bucati potrivite.Se sareaza, se pipereaza si se da prin faina.Se prajeste in untul incins cu putin ulei, pe toate partile.Se scoate carnea pe o farfurie si se adauga ceapa.
  • Se lasa pe foc ceapa pana devine sticloasa, adaugandu-se rosiile taiate cuburi, supa si carnea.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce carnea este patrunsa, amestecandu-se din cand in cand.
  • Se condimenteaza mancarea cu sare si piper.Se amesteca mararul cu smantana.Carnea se serveste cu sosul propriu si sos de smantana, alaturi de o mamaliguta calda.

Punctează această reţetă

3sisterscooking3sisterscooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F bun

am gătit această rețetă
abuz