Pt inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat.Dupa ce am inspumato macar o data,o scoatem din apa.Supa o puteti folosi la ce vreti voi(supa de galuste,pilaf,ciorba,etc).In alta cratita,incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti,la foc mic,pana se rumeneste putin.
Apoi scoatem carnea si o tinem la cald.In uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt.Cand aceasta incepe sa prinda culoare,tragem oala de pe foc,si punem lingurita de faina.
Amestecam bine sa nu faca cocoloase,punem iar pe foc,foarte putin,tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat smantana,lingura cu lingura.Punem din nou pe foc,adaugam carnea si continuam sa amestecam.(Focul trebuie sa fie mic).
Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper.Daca sosul vi sa pare prea gros,puteti adauga putin supa,de unde a fiert carnea. Si la sfarsit Patrunjelul tocat marunt.
Comentarii (96):
Super..acum am facut si este foarte gustoasa!
Bun
Este prima data cand pun usturoi la pui cu smanatana! Ii da un gust excelent!
F.ffoarte buna!!!!!!!!bravo!!!!
Sper sa reusec si eu reteta
Comentariul tău:esteo mancare foarte buna
....
Super bun! nu mananc in general sosuri albe, dar acesta a fost demential!
Super!
O reteta extraordinar de buna desi am 17 ani imi place foarte mult sa gatesc si am incercat aceasta reteta a iesit super