Pui la cuptor cu smantana

Pui la cuptor cu smantana
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare50 min
Gătire20 min
  • Se toaca maruntaiele si patrunjelul, se adauga 150 g unt, putina sare si piper.
    Se freaca puiul cu sare, piper si zeama de usturoi(obtinuta prin zdrobirea usturoiului).
  • Se umple burta puiului cu tocatura cu unt, se coase apoi se freaca o tava cu margini înalte cu unt .
  • Se pune tava în cuptorul incalzit, la foc mare la început, sa prinda culoare apoi dupa ce se rumeneste putin apoi se reduce focul.
  • Se toarna si smantana si se unge puiul de vreo cateva ori cu sosul format in tava in timpul de aproximativ o ora cat mai sta puiul in cuptor.
  • Sosul fierbinte, amestecat cu zeama de usturoi, se ofera alaturi, în sosiera.
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: