Pui cu ghimbir la cuptor

Pui cu ghimbir la cuptor
Felul principal
Ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Se spala puiul si se taie bucati apoi se presara cu sare si piper. Se aseaza bucatile de pui intr-o tava, se presara peste ulei si o cana de apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptor-ul incins in prealabil. Se curata bucata de ghimbir de coaja si apoi se da prin razatoarea mica. Peste ghimbir se pun 2 linguri ulei de masline, boia de ardei dulce, se stoarce lamaia, se pun verdeturile tocate, o ceasca de apa si se amesteca bine. Dupa aproximativ 30 de minute de cand tava a fost introdusa in cuptor se ia folia si se pune cu o lingurita peste fiecare bucata de pui sos-ul de ghimbir cu verdeturi. Se introduce tava neacoperita la cuptor si se mai lasa aproximativ 30 de minute pana cand carnea s-a rumenit. Se serveste cu o garnitura de cartofi si masline sau muraturi...pofta buna!

    Detalii sumplimenatre gasiti pe:
    http://gatindcumira.blogspot.com/2009/10/pui-cu-ghimbir-la-cuptor.html

Punctează această reţetă

Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Ffb

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am incercat reteta, rezultatul a fost delicios si foarte aromat!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excellent !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place !

abuz

anonymous

"se presara peste ulei si o cana de apa"? Cum vine aia sa presari apa peste ulei?

abuz

anonymous

EXCELENT.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

Care este scopul foliei de aluminiu ? e f.important sa dati Calorii /propoints !multumesc

abuz

anonymous

De abia astept sa o incerc !

abuz

anonymous

Minunata!

abuz

anonymous

Bun gustos

abuz
  • pagina 1 / 4