Pui cu ghimbir si lemongrass
O reteta foarte usoara care dovedeste ca, cu doar cateva ingrediente puteti reinventa un fel de mancare clasica. Insotita de taitei de orez, aceasta reteta va fi o farfurie echilibrata si fara gluten :-) Urmati-ne pas cu pas ↓ ↓
Ingrediente
2
Preparare
Preparare1 h 15 m
Gătire8 min
Taiati puiul in bucati. Adaugati catelul de usturoi zdrobit si bucata de ghimbir rasa.
Apoi adaugati tulpina de lemongrass taiata, precum si sosul de soia. Amestecati bine si lasati la frigider timp de 1 ora.
Puneti taiteii de orez intr-un castron si acoperiti cu apa clocotita. Intr-o tigaie, incalziti putin ulei si caliti carnea de pui impreuna cu marinada.
Dupa ce puiul este gatit, adaugati coriandrul taiat, amestecati si luati de pe foc. Scurgeti taiteii de orez.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Degustatorul CHEF,
13/01/2019
Este o reteta foarte slabă și gustul de ghimbir nu se îmbină cu celelalte arome.......
am gătit această rețetă