Cupercile morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prospo de hartie dupa care se condimenteaza cu sare ,piper mozaic si boia dulce.
Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min .Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min.Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.
Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 min.Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten .Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.
Se presara cu patrunjel tocat fin. Se serveste cu salata de varza alba.
Cost estimat: 8.81€ (1.1€/porție)...eh,noi nu avem inca euro si inflatia e...variabila in diecare zi. Serios. Preturile acum nu mai sunt astea. Cel putin aici,unde nu avem euro ci lei jigariti. Si nici cuperci:)). Fara suparare!
Comentarii:
Cost estimat: 8.81€ (1.1€/porție)...eh,noi nu avem inca euro si inflatia e...variabila in diecare zi.
Serios. Preturile acum nu mai sunt astea. Cel putin aici,unde nu avem euro ci lei jigariti.
Si nici cuperci:)).
Fara suparare!
Excelent! :)
Naspaaaaaaaaa............
Foarte buna :)