Ciulama de pui

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se taie pieptul de pui in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul intregi.
    Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe un platou.
  • Se strecoara un litru de supa, doar 500 de ml se pun intr-o cratita cu putin piper si unt, se mesteca din cand in cand pana ce untul se topeste. Se adauga faina si se amestca bine pana ce se omogenizeaza.
  • Dupa ce da in clocot se adauga si smantana.In functie de preferinte se mai adauga supa pentru a subtia ciulamaua!Se adauga carnea si se mai da un clocot.Se presara patrunjelul tocat marunt deasupra.Se serveste calda cu mamaliguta.

Punctează această reţetă

irinaririnaIrinaririna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Super bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Vvvvvvvvvvv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelentaaaa !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

MIA ESIT EXCELENT DE BUNA
ANCERCATIO SI VOI DRAGELE MELE E O BUNATATE!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yummy

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta simpla și originala. Very nice!

abuz

anonymous

Prea multa faina. Mai bine lapte dulce, nu smantana. Oricum e prea mult unt, prea multa smantana.
Nu se pun condimente... doar sare si piper.

abuz

anonymous

E foarte buna insa unii nu au gusturi!!

abuz

anonymous

Si usturoiul? Cand se pune usturoiul?Si " - condimente, sare piper",ce condimente?

abuz
  • pagina 1 / 4