Ciulama de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se taie pieptul de pui in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul intregi.
Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe un platou. - Se strecoara un litru de supa, doar 500 de ml se pun intr-o cratita cu putin piper si unt, se mesteca din cand in cand pana ce untul se topeste. Se adauga faina si se amestca bine pana ce se omogenizeaza.
- Dupa ce da in clocot se adauga si smantana.In functie de preferinte se mai adauga supa pentru a subtia ciulamaua!Se adauga carnea si se mai da un clocot.Se presara patrunjelul tocat marunt deasupra.Se serveste calda cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/08/2013
MIA ESIT EXCELENT DE BUNA
ANCERCATIO SI VOI DRAGELE MELE E O BUNATATE!
am gătit această rețetă
21/10/2017
Prea multa faina. Mai bine lapte dulce, nu smantana. Oricum e prea mult unt, prea multa smantana.
Nu se pun condimente... doar sare si piper.
23/09/2014
Si usturoiul? Cand se pune usturoiul?Si " - condimente, sare piper",ce condimente?