Se taie pieptul de pui in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul intregi. Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe un platou.
Se strecoara un litru de supa, doar 500 de ml se pun intr-o cratita cu putin piper si unt, se mesteca din cand in cand pana ce untul se topeste. Se adauga faina si se amestca bine pana ce se omogenizeaza.
Dupa ce da in clocot se adauga si smantana.In functie de preferinte se mai adauga supa pentru a subtia ciulamaua!Se adauga carnea si se mai da un clocot.Se presara patrunjelul tocat marunt deasupra.Se serveste calda cu mamaliguta.
Comentarii (37):
Super bun
Vvvvvvvvvvv
Excelentaaaa !!!
Super
MIA ESIT EXCELENT DE BUNA
ANCERCATIO SI VOI DRAGELE MELE E O BUNATATE!
Yummy
Reteta simpla și originala. Very nice!
Prea multa faina. Mai bine lapte dulce, nu smantana. Oricum e prea mult unt, prea multa smantana.
Nu se pun condimente... doar sare si piper.
E foarte buna insa unii nu au gusturi!!
Si usturoiul? Cand se pune usturoiul?Si " - condimente, sare piper",ce condimente?