Ciulama de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se taie pieptul de pui in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul intregi.
Dupa ce a fiert carnea, se scoate pe un platou. - Se strecoara un litru de supa, doar 500 de ml se pun intr-o cratita cu putin piper si unt, se mesteca din cand in cand pana ce untul se topeste. Se adauga faina si se amestca bine pana ce se omogenizeaza.
- Dupa ce da in clocot se adauga si smantana.In functie de preferinte se mai adauga supa pentru a subtia ciulamaua!Se adauga carnea si se mai da un clocot.Se presara patrunjelul tocat marunt deasupra.Se serveste calda cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super bun
am gătit această rețetă
anonymous
Vvvvvvvvvvv
am gătit această rețetă
anonymous
Excelentaaaa !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
MIA ESIT EXCELENT DE BUNA
ANCERCATIO SI VOI DRAGELE MELE E O BUNATATE!
am gătit această rețetă
anonymous
Yummy
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta simpla și originala. Very nice!
anonymous
Prea multa faina. Mai bine lapte dulce, nu smantana. Oricum e prea mult unt, prea multa smantana.
Nu se pun condimente... doar sare si piper.
anonymous
E foarte buna insa unii nu au gusturi!!
anonymous
Si usturoiul? Cand se pune usturoiul?Si " - condimente, sare piper",ce condimente?
Punctează această reţetă