Ciulama din pipote de pui
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pipotele se spala bine si se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune 2-3 linguri de ulei si se lasa la foc potrivit. Se adauga putina apa si apoi faina si se face un rantaj.
- Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase.
Cand rantajul a devenit cremos se mai adauga putina apa, se pun pipotele fierte si se amesteca bine, se lasa la feiert 10-15 minute. - Se pune si smantana se amesteca bine si se mai lasa un 5-10 minute la foc potrivit, se condimenteaza dupa gust, se adauga mararul tocat fin.Se amesteca bine si se ia de pe foc.Se serveste calda alaturi de mamaliga.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 539Kcal
- Carbo: 37.8g
- Grăsimi: 33.1g
- Grăsimi sat.: 11.4g
- Proteine: 20.9g
- Fibre: 3.2g
- Zahăr: 4.1g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (195g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu sunt de acord cu rantasul ,,, cred ca se poate inlocui cu amidon
am gătit această rețetă
anonymous
Usor de preparat si gustoasa
anonymous
Delicios
anonymous
Delicioasa!
anonymous
Comentariul tău:FOARTE BUN
anonymous
Excelent
anonymous
Arata foarte bine. acum fac si eu
anonymous
Foarte buna
anonymous
Foarte buna
anonymous
In loc de ulei eu as pune unt si in loc de apa eu as pune apa in care au fiert pipotele
Punctează această reţetă