Ciulama din pipote de pui
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Pui tandoori petitchef
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pipotele se spala bine si se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune 2-3 linguri de ulei si se lasa la foc potrivit. Se adauga putina apa si apoi faina si se face un rantaj.
- Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase.
Cand rantajul a devenit cremos se mai adauga putina apa, se pun pipotele fierte si se amesteca bine, se lasa la feiert 10-15 minute. - Se pune si smantana se amesteca bine si se mai lasa un 5-10 minute la foc potrivit, se condimenteaza dupa gust, se adauga mararul tocat fin.Se amesteca bine si se ia de pe foc.Se serveste calda alaturi de mamaliga.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 539Kcal
- Carbo: 37.8g
- Grăsimi: 33.1g
- Grăsimi sat.: 11.4g
- Proteine: 20.9g
- Fibre: 3.2g
- Zahăr: 4.1g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (195g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
20/10/2013
Nu sunt de acord cu rantasul ,,, cred ca se poate inlocui cu amidon
am gătit această rețetă
14/10/2012
In loc de ulei eu as pune unt si in loc de apa eu as pune apa in care au fiert pipotele