Ciulama din pipote de pui

Felul principal
Foarte ușor
40 min
539 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pipotele se spala bine si se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune 2-3 linguri de ulei si se lasa la foc potrivit. Se adauga putina apa si apoi faina si se face un rantaj.
  • Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase.
    Cand rantajul a devenit cremos se mai adauga putina apa, se pun pipotele fierte si se amesteca bine, se lasa la feiert 10-15 minute.
  • Se pune si smantana se amesteca bine si se mai lasa un 5-10 minute la foc potrivit, se condimenteaza dupa gust, se adauga mararul tocat fin.Se amesteca bine si se ia de pe foc.Se serveste calda alaturi de mamaliga.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 539Kcal
  • Carbo: 37.8g
  • Grăsimi: 33.1g
  • Grăsimi sat.: 11.4g
  • Proteine: 20.9g
  • Fibre: 3.2g
  • Zahăr: 4.1g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (195g)
Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Nu sunt de acord cu rantasul ,,, cred ca se poate inlocui cu amidon

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Usor de preparat si gustoasa

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Comentariul tău:FOARTE BUN

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Arata foarte bine. acum fac si eu

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

In loc de ulei eu as pune unt si in loc de apa eu as pune apa in care au fiert pipotele

abuz
  • pagina 1 / 2