Ciulama de pui cu ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,Carnea se ferbe (pana devine fragida).
  • Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.
  • Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne.
  • Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.

Punctează această reţetă

MMamichan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

fane24

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Supertrrr , ii place foarte tare si fetitzei mele de un an jumate :x

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este delicioasa !

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Cred ca este buna.O sa incerc reteta

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz

anonymous

Ff gustos

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Super!!! multumesc

abuz
  • pagina 1 / 2