Ciulama de pui cu ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,Carnea se ferbe (pana devine fragida).
- Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.
- Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne.
- Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
F
09/05/2017
Supertrrr , ii place foarte tare si fetitzei mele de un an jumate :x
am gătit această rețetă