Ciulama de pui cu ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,Carnea se ferbe (pana devine fragida).
- Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.
- Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne.
- Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
F
fane24
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Supertrrr , ii place foarte tare si fetitzei mele de un an jumate :x
am gătit această rețetă
anonymous
Super bun
am gătit această rețetă
anonymous
Este delicioasa !
anonymous
Excelent
anonymous
Cred ca este buna.O sa incerc reteta
anonymous
Foarte buna reteta
anonymous
Ff gustos
anonymous
Excelenta
anonymous
Super!!! multumesc
Punctează această reţetă