Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,Carnea se ferbe (pana devine fragida).
Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.
Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne.
Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Comentarii (17):
Foarte buna
Supertrrr , ii place foarte tare si fetitzei mele de un an jumate :x
Super bun
Este delicioasa !
Excelent
Cred ca este buna.O sa incerc reteta
Foarte buna reteta
Ff gustos
Excelenta
Super!!! multumesc