Petitchef

Ciulama de pui cu ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa si ciupercile se pun la calit intr-o tigaie pana cand se rumensc putin ,Carnea se ferbe (pana devine fragida).
  • Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de unde a fiert carnea , amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase.
  • Apoi se face o crema din galbenusul de ou si smantana si se pun in tigaie ,(focul trebuie sa fie ff mic)se fiebe pana cand capata consistenta (si devine cremoasa) (se pune sare piper sau delikat ,dupa gust)si apoi se adauga ceapa ,ciupercile si carne.
  • Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.


Poze

Ciulama de pui cu ciuperci
Ciulama de pui cu ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii (17):

fane24, 13/01/2021

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/05/2017

Supertrrr , ii place foarte tare si fetitzei mele de un an jumate :x

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
24/06/2015

Super bun

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
06/09/2016

Este delicioasa !

(0) (1) Abuz
19/04/2015

Excelent

(0) (1) Abuz
19/02/2015

Cred ca este buna.O sa incerc reteta

(0) (1) Abuz
10/03/2014

Foarte buna reteta

(0) (1) Abuz
27/01/2014

Ff gustos

(0) (1) Abuz
08/06/2013

Excelenta

(0) (1) Abuz
23/02/2013

Super!!! multumesc

(0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează