Ciulama cu carne de pui si ciuperci
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se fierb separat ciupercile si carnea de pui. Taiem ceapa si o calim, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui si le lasam putin la calit, acoperind si vasul cu capac.
- Adaugam apoi supa de la carnea de pui, atat cat sa le acopere si lasam cam 10 minute la fiert, sa scada putin. Separat, intr-un castron, se amesteca amidonul cu smantana si le adaugam peste carne si ciuperci.
- Mai lasam sa fiarba 5 minute. In acest timp adaugam sare, piper, vegeta dupa gust. Dupa cele 5 minute de fiert punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul, amestecam si mai lasam 2 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Good....Thank you
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine,si daca ti/a facuto sotu este si mai gustoasa ...
anonymous
Eeee bunicel
anonymous
Foarte buna reteta ..am incercat-o!
anonymous
Cred ca in loc de amidon trebuia faina e mai sanatoasa!
anonymous
Ok
anonymous
Comentariul tău:foarte reusita
anonymous
Comentariul tău:superrrrrr
anonymous
Delicios!!!
anonymous
Un deliciu
Punctează această reţetă