Se fierb separat ciupercile si carnea de pui. Taiem ceapa si o calim, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui si le lasam putin la calit, acoperind si vasul cu capac.
Adaugam apoi supa de la carnea de pui, atat cat sa le acopere si lasam cam 10 minute la fiert, sa scada putin. Separat, intr-un castron, se amesteca amidonul cu smantana si le adaugam peste carne si ciuperci.
Mai lasam sa fiarba 5 minute. In acest timp adaugam sare, piper, vegeta dupa gust. Dupa cele 5 minute de fiert punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul, amestecam si mai lasam 2 minute.
Comentarii (16):
Good....Thank you
Arata foarte bine,si daca ti/a facuto sotu este si mai gustoasa ...
Eeee bunicel
Foarte buna reteta ..am incercat-o!
Cred ca in loc de amidon trebuia faina e mai sanatoasa!
Ok
Comentariul tău:foarte reusita
Comentariul tău:superrrrrr
Delicios!!!
Un deliciu