Petitchef

Ciulama cu carne de pui si ciuperci

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb separat ciupercile si carnea de pui. Taiem ceapa si o calim, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui si le lasam putin la calit, acoperind si vasul cu capac.
  • Adaugam apoi supa de la carnea de pui, atat cat sa le acopere si lasam cam 10 minute la fiert, sa scada putin. Separat, intr-un castron, se amesteca amidonul cu smantana si le adaugam peste carne si ciuperci.
  • Mai lasam sa fiarba 5 minute. In acest timp adaugam sare, piper, vegeta dupa gust. Dupa cele 5 minute de fiert punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul, amestecam si mai lasam 2 minute.


Poze

Ciulama cu carne de pui si ciuperci
Ciulama cu carne de pui si ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii (16):

25/11/2013

Good....Thank you

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/03/2014

Arata foarte bine,si daca ti/a facuto sotu este si mai gustoasa ...

(0) (0) Abuz
22/02/2014

Eeee bunicel

(0) (0) Abuz
30/01/2014

Foarte buna reteta ..am incercat-o!

(0) (0) Abuz
26/11/2013

Cred ca in loc de amidon trebuia faina e mai sanatoasa!

(0) (1) Abuz
06/11/2013

Ok

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău:foarte reusita

(0) (0) Abuz
03/10/2013

Comentariul tău:superrrrrr

(0) (0) Abuz
01/09/2013

Delicios!!!

(0) (0) Abuz
11/07/2013

Un deliciu

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează