Ciulama cu carne de pui si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Se fierb separat ciupercile si carnea de pui. Taiem ceapa si o calim, apoi adaugam ciupercile si carnea de pui si le lasam putin la calit, acoperind si vasul cu capac.
  • Adaugam apoi supa de la carnea de pui, atat cat sa le acopere si lasam cam 10 minute la fiert, sa scada putin. Separat, intr-un castron, se amesteca amidonul cu smantana si le adaugam peste carne si ciuperci.
  • Mai lasam sa fiarba 5 minute. In acest timp adaugam sare, piper, vegeta dupa gust. Dupa cele 5 minute de fiert punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul, amestecam si mai lasam 2 minute.

Punctează această reţetă

FELISFELIS

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Good....Thank you

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata foarte bine,si daca ti/a facuto sotu este si mai gustoasa ...

abuz

anonymous

Eeee bunicel

abuz

anonymous

Foarte buna reteta ..am incercat-o!

abuz

anonymous

Cred ca in loc de amidon trebuia faina e mai sanatoasa!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Comentariul tău:foarte reusita

abuz

anonymous

Comentariul tău:superrrrrr

abuz

anonymous

Delicios!!!

abuz

anonymous

Un deliciu

abuz
  • pagina 1 / 2