Ciulama de ciuperci cu pui
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Taiem ceapa marunt, zdrobim 1 catel de usturoi si le punem la calit intr-o cratita unde a pus la topit nuca de unt si uleiul.
- Dupa ce a devenit sticloasa adaugam carnea de pui taiata fasiute si continuam calirea pana ce isi schimba culoarea. Dupaceea adaugam ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis.
- Se vor gati in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam cu un paharel de apa sa fie acoperite.
- Dupa ce a pus apa lasam cratita descoperita lasam sa fiarba incet 10 minute pana scade putin din apa. in acest timp amestecam faina cu smantana.
- Si turnam peste ciuperci, potrivim de sare si piper si lasam sa mai fiarba 5 minute amestecand incontinu.
- La finele celor 5 minute punem cei 2 catei de usturoi ramasi pisati impreuna cu patrunjelul taiat si mai lasam pe foc inca 1 minut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super delicious si rapid. Sotul o iubeste!
am gătit această rețetă
anonymous
Super reteta si delicioasă și rapidă
am gătit această rețetă
anonymous
Sa zicem
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Este chiar foarte buna.....astazi am facut.o si eu si mi.a iesit drin prima
am gătit această rețetă
anonymous
Superba! Azi o fac a doua oara intr-o luna! Yummmmm
am gătit această rețetă
anonymous
Buna rau!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Tocmai am luat-o de pe foc, foarte usor de facut, delicioasa!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Bun si deliceosss
am gătit această rețetă
anonymous
Multumim pt reteta, este ok
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă