Ciulama de ciuperci si pui
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se fierbe pieptul de pui.Se fierb ciupercile tot in apa in care a fiert pieptul.Se caleste ceapa, se adauga morcovul maruntit, pieptul si ciupercile maruntite.
- Se pun 5 cani din apa in care au fiert ciupercile si puiul.Se lasa 20 de minute pe foc. Separat, intr-o cana, se amesteca faina cu putina apa, pentru a se face o pasta
- Se toarna pasta in oala, amestecand in continuu pana se ingroasa.Se aduga si smantana, sare, patrunjel maruntit.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 189Kcal
- Carbo: 15.5g
- Grăsimi: 7.5g
- Grăsimi sat.: 3.1g
- Proteine: 13.3g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 2.6g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (216g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super de gustoasa
anonymous
Placeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Punctează această reţetă