Ciulama de pui cu ciuperci
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Taiem ceapa marunt si o calim in ulei, adaugam pulpa de pui taiata cubulete, prajim pana isi schimba culoarea, adaugam ciupercile si le calim si pe acestea pana incep sa lase apa.
- Ciupercile lasa suficient de multa apa, astfel ca daca nu e cazul, nu mai adaugam apa.
- Lasam sa fiarba pana scade apa, apoi adaugam laptele amestecat cu faina si dupa ce acestea au fiert impreuna, adaugam si smantana.
- Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si verdeata si servim cu mamaliga.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 141Kcal
- Carbo: 5.8g
- Grăsimi: 8.7g
- Grăsimi sat.: 4.2g
- Proteine: 9.1g
- Fibre: 2.2g
- Zahăr: 3.9g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (197g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa.o ador
am gătit această rețetă
anonymous
Buuuuuuuuun
am gătit această rețetă
anonymous
O
anonymous
Foarte bun!
anonymous
Imi place enorm de mult...
anonymous
O reteta comoda, usoara si... delicioasa!
anonymous
Imi place mult ciulamaua de pui
anonymous
Mmultumesc de reteta,a iesit nemaipomenit de buna.
Punctează această reţetă