Ciulama din piept de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei, ardeiul se spala si se curata de seminte, se toaca si el cubulete. Dupa care se pune peste ceapa calita. Ciupercile se curata de pielita de deasupra si se toaca si ele marunt. Apoi se adauga peste ceapa si ardeiul calit.
  • Intre timp am adaugat o canuta cu zeama in care a fiert pieptul de pui.
    Pieptul se taie si el fasiute, se se pune in oala se lasa sa fiarba inabusit 15-20 de minute. Adaugam si usturoiul pisat. Potrivim de sare, piper si delikat dupa gust.
  • Se pune si smantana, se mai lasa 10 minute sa fiarba si se stinge focul.
    La sfarsit punem si patrunjelul si gata ciulamaua.
Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super bunnnnnnnnnnnnnnnnn

abuz

anonymous

Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

abuz