Ciulama de ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Incingem untul sau uleiul intr-o craticioara si calim ceapa taiata marunt.Spalam ciupercutele si le taiem felii. Nu le curat de pielita, chiar nu are rost daca sunt proaspete si fragede.
  • Le adaugam si pe ele la calit peste ceapa. ce frumoase sunt, le-as manca si crude.Dupa cateva minute adaugam faina si luam de foc. Turnam cate putin lapte pana se desface faina fara sa ramana cocoloase si punem din nou craticioara pe foc la minim.
  • Turnam laptele cate putin si amestecam continuu. Lasam sa dea in cateva clocote la foc mic (continuam sa amestecam) si ciulamaua e gata.
  • Presaram verdeata tocata, potrivim de sare si piper si adaugam smantana dupa gust.Servim calduta cu mamaliga, o bunatate!

Punctează această reţetă

CCeReteteMaiFacFetele

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 19

Elena

Foarte bună. Am pregătit această rețetă de 3 ori excelent ❤️❤️

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De 3 ani fac reteta asta si e super bună si fină. Doar ca eu nu ii mai adaug smantana, o acreste un pic, eventual o sa incerc cu smantana de gatit, dulce.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu cred ca este foarte buna, o s-o incerc cu prima ocazie.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

..spunea cineva aici de Ciulama Romaneasca ..bunicii sunt din dobrogea ..va spun eu ce e romanesc ..poate coliva e ...in fine, ma mira mereu combinatia de ceapa cu usturoi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Asffg
heydrty

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este ok.dar cam putin la 5 flamanzi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Poi si usturoiul unde-l pui bree? ca nu ii reteta completa sau nu am citit eu bine? 1 catel de usturoi...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super Tare

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 19