Ciulama cu inimi si pipote

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Curatam pipotele si inimile, le spalam bine si le punem la fiert impreuna cu morcovul in 2 l de apa. cand incep sa clococteasca punem sare, piper si foile de dafin.Dupa ce morcovul a fiert il scoatem sa se raceasca.
  • Intr-o craticioara punem uleiul de masline la incins, apoi adaugam toata faina si amestecam rapid cu telul, adaugam apoi cate un polonic de supa, in care au fiert inimile si pipotele si iar amestecam rapid ca sa nu se formeze cocoloase.
  • Continuam asa, pana sosul ajunge la consistenta unei smantani, adaugam inimile si pipotele, morcovul dar prin razatoare si cele doua linguri de smantana, mai amestecam de doua trei ori si presaram marar. Se serveste cu mamaliga calda.
AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A iesit super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna,eu nu pun smantana ci o lingura de untua.Incercati si asa si sper sa va placa!

abuz

anonymous

O reteta foarte usor de facut si totodata extraordinar de buna!

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Foarte buma

abuz

anonymous

Minunata reteta

abuz

anonymous

Foarte bun si foarte usor. Am facut pentru prima oara ciulama. Cu siguranta voi repeta figura.

abuz

anonymous

Gggggggoooooooddddddd

abuz

anonymous

Perfecta

abuz