Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) 2...
Ingrediente: 700 g ficatei de pui; 700 g ciuperci; 5 legaturi de ceapa verde; 5 oua; o legatura de marar; o legatura de patrunjel; 3 linguri de ulei; sare; piper.
Ingrediente: 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 2 piepti de pui, cu os, fara piele 8 - 10 castraveti murati 3 cutii de ciuperci 1 ou 150 g iaurt 150 ml ulei 3 - 4 linguri mustar 2 legaturi marar...
Ingrediente: Pentru 2 portii indestulatoare iti trebuie: 1. 2 pulpe intregi de pui (adica doua superioare si doua inferioare) 2. o conserva de rosii intregi...
Ingrediente: 500g ficatei de pui; 5 legaturi de ceapa verde; 4 legaturi de usturoi verde; un pahar cu vin alb; 300 ml suc de rosii; 3 linguri de pasta de...
Ingrediente: 600 g carne pasare 1 ceapa(taiata marunt) 200 g ciuperci 5 lingurite unt (ulei) 2 lingurite faina 100 ml lapte 1 galbenus de ou 2 linguri de...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1kg ciuperci proaspete 4 bucatele de carne de pui (copanele si aripi) o ceapa mare 3 ardei grasi rosii o lingura de condiment legume uscate o...
Ingrediente: Cam o ora dureaza si iti trebuie pentru 4 portii: 1. 4 pulpe superioare/inferioare, cum preferi, 2. 400 gr fasoale verde, o legatura de marar 3. 2...
Ingrediente: un piept mare de pui; 5 legaturi de ceapa verde; 4 legaturi de usturoi verde; un pahar cu vin alb; 300 ml suc de rosii; 3 linguri de pasta de...
Ingrediente: 2 inimi de porc 2 rinichi de porc 500 g ficat de pui 4 pipote de pui grasime de porc 700 g ciuperci proaspete 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi...
Ingrediente: 500 g ficatei de pui 300 g carnati subtiri 200 g smantana 150ml supa de pui, legume sau apa 2 linguri amidon sau 1 lingura de faina 1 legatura...