Stufat de pui

Stufat de pui
Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Ceapa si usturoiul se curata si se spala bine. Apoi se taie in bastonase lungi de 4-5 cm.

    Puiul se taie in fasii.

    Ceapa si usturoiul se oparesc intr-o oala cu apa clocotita (data jos de pe foc) pentru 5 minute.

    Puiul se caleste intr/o tigaie pentru 3-4 minute in 3 linguri de ulei. Intr-un vas pentru cuptor se rastoarna continutul tigaii si deasupra se pun ceapa si usturoiul. Apoi se pun sucul de rosii si pasta de tomate amestecate impreuna si paharul cu vin. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

    Vasul se da la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra de pune marar taiat marunt.
    Pofta buna!
CCami Gospodina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Gustoasa,f.buna

abuz

anonymous

Usor si bun, de facut

abuz

anonymous

SUUUUPER. AM FACUT-O.SI E MINUNATA

abuz