Petitchef

STUFAT CU CARNE DE PORC

Desert
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la calit intr-o cratita cu ulei. Se rumenesc usor pe o parte si pe alta. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie in bucati de 2-3 cm lungime.
  • Carnea rumenita se scoate pe o farfurie iar in uleiul ramas se inabusesc timp de 2-3 minute ceapa si usturoiul. Se adauga apoi o cana si jumatate de apa calduta si se lasa la fiert. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.
  • Cand ceapa si usturoiul sunt aproape fierte se pun bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron mai mic se amesteca bine faina cu bulionul si cateva linguri de apa calda apoi se toarna in cratita, se potriveste de sare si se mai lasa sa fiarba cca 15-20 minute. La sfarsit se pune mararul tocat.


N Nely`s Blog

Poze

STUFAT CU CARNE DE PORC
STUFAT CU CARNE DE PORC - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Iovan, 20/11/2022

De cand e stufatul desert?

(0) (0) Abuz
panait_a2013
panait_a2013, 11/04/2013

Tocmai am facut'o, a iesit super

(0) (0) Abuz
09/12/2012

MIE IMI PLACE FOARTE MULT

(0) (0) Abuz
15/05/2012

Arata ca dracu

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează