Stufat cu carne de porc
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se taie carnea in bucati potrivite si se pune la calit intr-o cratita cu ulei. Se rumenesc usor pe o parte si pe alta. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie in bucati de 2-3 cm lungime.
- Carnea rumenita se scoate pe o farfurie iar in uleiul ramas se inabusesc timp de 2-3 minute ceapa si usturoiul. Se adauga apoi o cana si jumatate de apa calduta si se lasa la fiert. Daca mai este nevoie se mai poate adauga apa.
- Cand ceapa si usturoiul sunt aproape fierte se pun bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Intr-un castron mai mic se amesteca bine faina cu bulionul si cateva linguri de apa calda apoi se toarna in cratita, se potriveste de sare si se mai lasa sa fiarba cca 15-20 minute. La sfarsit se pune mararul tocat.
Nely`s Blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Iovan
De cand e stufatul desert?

panait_a2013
Tocmai am facut'o, a iesit super
anonymous
MIE IMI PLACE FOARTE MULT
anonymous
Arata ca dracu
Punctează această reţetă