Petitchef

Stufat de miel

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Nu stiu daca este reteta originala dar a iesit super la gust si asta e cel mai important. A taiat carnea de miel in cubulete, nu foarte mici.
  • A pus-o la calit in cateva linguri de ulei. Cand s-a rumenit a pus-o intr-un vas de yena. In uleiul ramas in tigaie am pus ceapa si usturoiul verde, taiate in bucatie de 2-3 cm.
  • Cand acestea s-au inmuiat a adaugat sosul tomat si am amestecat. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori a pus si faina omogenizata cu apa.
  • A asezonat cu sare, piper si boia de ardei iute dupa gust.
  • A mai lasat pe foc aproximativ 2-3 minute si am turnat compozitia in vasul de yena, peste miel.
  • A adaugat un pahat de apa deasupra si am dat totul la cuptor pentru 30-40 minute.
  • Carnea a fost super frageda si gustul sosului exceptional.


Întrebări:




Comentarii:

11/04/2017

La stufat cu carne de miel folositi coaste de miel iese mai gustos,pentru că putin os are un gust aparte

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/05/2016

Retetei ai lipseste 500g spanac si mai ales ceea ce da caracteristica de geniu al bucatariei moldovenesti o cana de bors in care se dizolva pasta de rosii soau bulionul

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/04/2014

Delicios!

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
11/04/2014

Sunt alergica la faina dar voi face reteta pentru mama mea

(0) (0) Abuz
02/07/2013

Foarte...simplu si sanatos & gustos

(0) (0) Abuz
15/05/2013

Ffffffffffffff bun ,dar lasat sa scada pentru a se lega fara a se pune faina ,nu este foarte buna.

(1) (0) Abuz
13/05/2013

Super!

(0) (0) Abuz
10/05/2013

Eu nu prefer faina in mancare. Sosul se poate lega din sucul lasat de carne si din rosii.

(1) (0) Abuz
29/12/2012

IMI LASA GURA APA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Yakitori
Yakitori
8 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
Rețetă Supa africana
Supa africana
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează