Stufat de miel

Stufat de miel
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Nu stiu daca este reteta originala dar a iesit super la gust si asta e cel mai important. A taiat carnea de miel in cubulete, nu foarte mici.
  • A pus-o la calit in cateva linguri de ulei. Cand s-a rumenit a pus-o intr-un vas de yena. In uleiul ramas in tigaie am pus ceapa si usturoiul verde, taiate in bucatie de 2-3 cm.
  • Cand acestea s-au inmuiat a adaugat sosul tomat si am amestecat. Dupa ce a dat in clocot de cateva ori a pus si faina omogenizata cu apa.
  • A asezonat cu sare, piper si boia de ardei iute dupa gust.
  • A mai lasat pe foc aproximativ 2-3 minute si am turnat compozitia in vasul de yena, peste miel.
  • A adaugat un pahat de apa deasupra si am dat totul la cuptor pentru 30-40 minute.
  • Carnea a fost super frageda si gustul sosului exceptional.

Punctează această reţetă

fraichebistroFraichebistro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

La stufat cu carne de miel folositi coaste de miel iese mai gustos,pentru că putin os are un gust aparte

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Retetei ai lipseste 500g spanac si mai ales ceea ce da caracteristica de geniu al bucatariei moldovenesti o cana de bors in care se dizolva pasta de rosii soau bulionul

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Sunt alergica la faina dar voi face reteta pentru mama mea

abuz

anonymous

Foarte...simplu si sanatos & gustos

abuz

anonymous

Ffffffffffffff bun ,dar lasat sa scada pentru a se lega fara a se pune faina ,nu este foarte buna.

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Eu nu prefer faina in mancare. Sosul se poate lega din sucul lasat de carne si din rosii.

abuz

anonymous

IMI LASA GURA APA

abuz