Pulpa de miel inabusita

Felul principal
2 porții
Ușor
2 h 10 m

Daca va plac retete dulci-sarate, veti iubi preparatul nostru cu carne, miere si cimbru! O idee perfecta pentru pranzul in familie. Serviti alaturi de cartofi sau alte legume de sezon.


Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire2 ore



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/10/2018

"Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare." La cat, la 30 grade, fiindca peste 40 de grade este deja incins? "Numarul de porții: 2 Ingrediente: 2 pulpe de miel". Pai o pulpa de miel are in cel mai rau caz(un miel slabanog) cel putin 2 kg. Cine mananca o portie de 2 kg. de carne? "Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute". A gati inseamna a face mancare. Temperatura scazuta poate fi si 10-12 grade(nu mai vorbim de temperaruri negative). Deci faceti mancare la 10-12 grade.Cam asta este reteta ceva fara cap si fara coada, doar niste pulpe

(0) (0) abuz
John_, 04/10/2018

Si aceasta reteta intra in categoria "ASA NU!". De altfel se pare ca profilul acestui site s-a schimbat. Se publica retete care ne arata cum NU trebuie sa procedam!

(0) (0) abuz
nairdas, 04/10/2018

Jalnica reteta !!!

(1) (0) abuz



+