Pulpa de miel inabusita
Daca va plac retete dulci-sarate, veti iubi preparatul nostru cu carne, miere si cimbru! O idee perfecta pentru pranzul in familie. Serviti alaturi de cartofi sau alte legume de sezon.
Ingrediente
Rețete inrudite
-
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
-
Tajine cu miel si prune uscate
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Pui cu miere si mustar
Preparare
Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare. Se soteaza ceapa tocata in prealabil.
Adaugati pulpele de miel si gatiti-le pe toate partile.
Se adauga apa, mierea, cimbrul, rozmarinul, sarea, piperul si se aduce la fierbere. Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute.
Dupa acest timp, luati capacul si gatiti inca 10 minute, astfel incat sosul sa se reduca usor.
Gata!
Echipamente de gătit
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
"Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare." La cat, la 30 grade, fiindca peste 40 de grade este deja incins? "Numarul de porții: 2 Ingrediente: 2 pulpe de miel". Pai o pulpa de miel are in cel mai rau caz(un miel slabanog) cel putin 2 kg. Cine mananca o portie de 2 kg. de carne? "Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute". A gati inseamna a face mancare. Temperatura scazuta poate fi si 10-12 grade(nu mai vorbim de temperaruri negative). Deci faceti mancare la 10-12 grade.Cam asta este reteta ceva fara cap si fara coada, doar niste pulpe
Si aceasta reteta intra in categoria "ASA NU!". De altfel se pare ca profilul acestui site s-a schimbat. Se publica retete care ne arata cum NU trebuie sa procedam!