Mancare de pui cu fasole verde

Felul principal
4 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

4

Cam o ora dureaza si iti trebuie pentru 4 portii:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
macovei_c2017
macovei_c2017, 21/08/2017

Foarte buna si fara ceapa!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
andreea_s2013
andreea_s2013, 02/12/2013

Intr-adevar gustoasa insa prea mult ulei,mai bine cand adaugati pulpele la fasole nu puneti si uleiul in care le-ati prajit sau si mai bine le fierbeti...

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/06/2013

Mi se pare cam mult 2400 g.de fasole verde pentru 4 persoane

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/03/2018

Nu vedeti nici unul ca nu este fasole? este bob...habarnistilor

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 21/08/2017

Am facut odata o mancare de fasole verde cu pui in viteza si am uitat sa-i pun ceapa desi o pregatisem si vreau sa spun ca de atunci am grija sa nu mai uit pentru ca nu avea niciun gust, era fada. Eu nu sunt pentru prajit pulpe in toata regula, eu doar le parpalesc putin la foc iute si peste ele pun ceapa tocata marunt, las focul mic si pun capac ca sa se inabuse bine cu ceapa si cu putina sare iar cand incepe sa sfaraie(semn ca s-a evaporat apa lasata de ceapa si de pulpe) adaug o cana cu apa si las sa fiarba vreo 30min dupa care pun fasolea sa fiarba impreuna cu pulpele iar spre sfarsit pun putina boia dulce, sare, piper, 2 linguri de bulion de rosii sau pasta de tomate si ingros putin sosul cu o lingura de amidon de porumb dizolvat in putina apa, mai adaug verdeata si gata mancarea. Se poate pune si usturoi sau alte condimente, eu am incercat si cu usturoi si cu cimbru dar noua ne place mai mult simpla.

(4) (0) abuz
11/03/2016

În mâncare nu este nevoie să prăjești pulpele și nici să le pui întregi este incomod la mâncat ,eu le pui la fiert separat ,scot pielea arunc apa ,după ce sau răcit scot carnea și o pui în mâncare fără oase și mai pun un pic de cimbru după care o bag la cuptor să mai scadă cam 15 min.

(0) (0) abuz
11/03/2016

Pai nu se face terci fasolea aia fiarta 30 minute plus 30 minute plus 15 minute? orixum...ceva ce nu voi face niciodata !!!! ingrosat cu faine si maizena?

(0) (0) abuz
05/05/2014

Ousam

(0) (0) abuz
24/04/2014

Buna

(0) (0) abuz
08/11/2013

F gustos

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+