Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara
Este o mancare cu o aroma deosebita , care se face prepara foarte repede.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald.
- Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa , punem pe foc 10min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte , adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine.
- Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur , orez sau paste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
SORIN,
24/01/2019
Sunteti formidabili De cind sotia mea a plecat sus in ceruri imi gatesc singur si multumita dumneavoastra ma pot bucura de micile placeri ale unor mincaruri savuroase. Va multumesc.
am gătit această rețetă
Elena Daniela,
06/08/2017
Acum prepar această rețeță de a bea aștept să fie gata să văd cum mi-a ieșit după cum am văzut în imagine arată foarte bine această rețetă și trebuie să fie foarte bun.