Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald.
Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa , punem pe foc 10min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte , adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine.
Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur , orez sau paste.
Sunteti formidabili De cind sotia mea a plecat sus in ceruri imi gatesc singur si multumita dumneavoastra ma pot bucura de micile placeri ale unor mincaruri savuroase. Va multumesc.
Acum prepar această rețeță de a bea aștept să fie gata să văd cum mi-a ieșit după cum am văzut în imagine arată foarte bine această rețetă și trebuie să fie foarte bun.
Comentarii:
Sunteti formidabili De cind sotia mea a plecat sus in ceruri imi gatesc singur si multumita dumneavoastra ma pot bucura de micile placeri ale unor mincaruri savuroase. Va multumesc.
Acum prepar această rețeță de a bea aștept să fie gata să văd cum mi-a ieșit după cum am văzut în imagine arată foarte bine această rețetă și trebuie să fie foarte bun.