Ficatei de pui si carnati cu sos crema de smantana, ienibahar si mara

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Este o mancare cu o aroma deosebita , care se face prepara foarte repede.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si prajim ficateii de pui cateva minute, adaugam carnati si mai gatim 5-10min. pana se rumenesc frumos. Dam deoparte si pastram la cald.
  • Amestecam intr-un bol, samantana, amidonul si supa , punem pe foc 10min. amestecand continuu, pana obtinem un sos cremos, nu trebuie sa fie subtire. Dam deoparte , adaugam mararul taiat marunt si ienibaharul. Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine.
  • Servim ficatei de pui cu carnaciorii si turnam pe deasupra sosul. Se poate face si o garnitura de legume, cartofi natur , orez sau paste.
MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

SORIN, 24/01/2019

Sunteti formidabili De cind sotia mea a plecat sus in ceruri imi gatesc singur si multumita dumneavoastra ma pot bucura de micile placeri ale unor mincaruri savuroase. Va multumesc.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Elena Daniela, 06/08/2017

Acum prepar această rețeță de a bea aștept să fie gata să văd cum mi-a ieșit după cum am văzut în imagine arată foarte bine această rețetă și trebuie să fie foarte bun.

(0) (0) abuz