Sezonul de picnic este pe cale să înceapă și ce ar putea fi mai bun decât delicioasele wraps? Aceasta rețetă simplă și sănătoasă bazata pe somon gătit (in cuptorul cu microunde, pentru a economisi timp), morcov și salată va fi perfectă pentru un prânz din mers! Datorită tortillei de grâu, umplutura dvs. va rămâne pe loc. Doar rulați-o strâns. Descoperiți mai jos toți pașii pentru realizarea acestei împachetări ↓
Somonul: Puneți somonul într-o farfurie adâncă, stropiți cu ulei de măsline și asezonați.
Acoperiți cu folie alimentară și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 4 minute. Îndepărtați pielea, apoi fărâmițați somonul.
Oul fiert tare: Se fierbe apa într-un vas apoi se pune oul în apa și se fierbe 10 minute la foc mediu.
Apoi, scoateți oul fiert tare din apă, curățați-l de coajă și fărâmițați-l.
Salata : Rupeți frunzele de salată verde, spălați frunzele apoi stratificați-le. Rulați totul pentru a tăia salata verde în felii subțiri, aceasta se numește „tăierea Chiffonade”.
Morcovul: Se curăță și se spală morcovul înainte de a-l rade.
Wrap-ul: Întindeți pe fiecare lipie aproximativ 40 gr cremă de brânză în centru. Adăugați deasupra celelalte ingrediente pregătite anterior. Aveți grijă să nu umpleți prea mult lipia.
Îndoiți partea inferioară peste umplutură, apoi cele două părți și rulați totul.
Înveliți în folie alimentară apoi puneți la frigider (dacă vreți să le mâncați mai târziu).