Intre timp preparati aluatul de clatite. Puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 2-3 linguri de unt si incepeti sa incorporati laptele si apa minerala pana cand aluatul devine ca o smantana mai subtire. Incepeti sa coaceti clatitele.
Se unge tigaia cu putin ulei, cand este fierbinte puneti compozitie cu un polonic, invartind tigaia pana se imbraca uniform in aluat. Intoarceti clatitele pe rand pana terminati sa le coaceti pe toate, cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Umpleti clatitele cu umplutura de carne si impaturitile precum sarmalele. Asezati intr-un vas de iena uns in prealabil cu unt.
Umpleti clatitele cu umplutura de carne si impaturitile precum sarmalele. Asezati intr-un vas de iena uns in prealabil cu unt.
Comentarii (14):
Delicioase
Sper sa fie bune clatitele
Spune de 2 ori cum se umple clatitele dar nicicum , cum se procedeaza cu umplutura
Arata bine,cred ca sint bune,am sa le incerc si eu
Miammmiam ce bune au iesit, am facut si eu reteta
Delicioase
Super bune!
De cand o cauuuttt!!!!
Excelente de bune
Simplu si usor