Friptura de miel in crusta de miere si vin

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se condimenteaza carnea si se adauga intr-o tava termorezistenta cu putin ulei.
  • Se lasa la cuptor 20 min pentru a se rumenii putin apoi se adauga vinul si o cana de apa si se lasa pentru 1 ora la foc potrivit. Daca doriti se pot adauga si cateva frunze de dafin .
  • Se scot bucatile de carne , se ung cu putina miere si se mai dau la cuptor pana prind culoare.
  • Sunt un deliciu. Se pot servii cu piure, asa cum am procedat eu.
  • Este cea mai simpla friptura facuta de mine si cea mai delicioasa.

Punctează această reţetă

undercovergirlUndercovergirl

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pare delicioasa

abuz