Friptura de miel cu cartofi

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare25 min
Gătire15 min
  • Se curata cartofii si se taie rondele. Se pun intr-o tava unsa cu margarina si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Carnea se taie, se da cu sare si piper si se pune peste cartofi. Intr-un vas se amesteca uleiul cu usturoiul pisat si cu patrunjelul (cu mixerul).
  • Se unge carnea cu acest amestec si se pune la cuptor 90 minutros la 180ºC. Dupa o jumatate de ora se intoarce carnea pe partea cealalta si se unge iar cu amestecul de ulei si usturoi. 15 minute inainte de a o scoate din cuptor se adauga coniacul.
  • Se serveste cu salata verde, ceapa si tomate cherry.
elisa.roElisa.ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: