Tarte subțiri cu mere

Gustări
Foarte ușor
40 min

Cu toții cunoaștem marele clasic al patiseriei: plăcinta cu mere! Am decis să o reinventăm astăzi în format mini pentru a face tarte mici și subțiri cu doar 4 ingrediente! Urmați toți pașii pentru realizare. Pentru răsfăț total stropiți cu caramel deasupra :-)

Ingrediente

6

Topping:

Materiale

  • 1 cuțit
  • 1 curațitor de legume
  • 1 furculiță

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 1Curățați și tăiați merele în jumătate și apoi în felii subțiri.
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 2Tăiați aluatul de foitaj pentru a forma 6 dreptunghiuri. Înțepați aluatul cu o furculiță.
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 3Puneți 1/2 felii de mere pe fiecare dreptunghi.
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 4Presărați cu zahăr brun și adaugați deasupra câteva bucăți mici de unt.
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 5Coacei 25 de minute la 180°C.
  • Tarte subțiri cu mere - Preparare etapa 6Iată, tartele dvs.sunt gata! Pentru un maxim de răsfăț, adăugați toppinguri, cum ar fi caramelul, de exemplu!

Punctează această reţetă

Observații

Ce toppinguri să adăugați?

Noi am adaugat caramel peste tarte, dupa coacere. Le puteți pudra și cu zahar pudră, sau puteți adăuga migdale prăjite, ciocolată topita, o lingură de smântână, puțină frișcă sau chiar o lingură de înghețată!

Cum să păstrați aceste tarte?

Se păstrează 3 zile iîntr-un recipient ermetic.

Pot fi înlocuite merele?

Puteți înlocui merele cu alte fructe precum pere sau caise de exemplu. Puteți face și aceste tarte subțiri cu legume, înlocuiți untul cu ulei de măsline și adăugați condimentele la alegere!

Aceste tarte pot fi făcute fără gluten?

Bineînțeles că puteți înlocui aluatul de foitaj cu un foitaj fără gluten!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: