Tarta cu kiwi

Desert
10 porții
Foarte ușor
1 oră

La desert, optati pentru o tarta de casa cu kiwi! Aromele dulci si usoare ale acestui fruct vor merge perfect cu o crema de vanilie si blat crocant :-) O reteta usor de facut si explicata pas cu pas :-)


Ingrediente

10

Pentru crema de patiserie :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min


Observații

Kiwi: nu ar trebui sa fie prea coapte pentru a se curata si taia cu usurinta.
Evitati formarea de cocoloase in crema: Folositi mai degraba un tel decat o lingura de lemn
Pastrarea: Daca nu utilizati imediat crema, acoperiti-o direct cu o folie de plastic. Folia trebuie sa fie in contact direct cu crema. Acest lucru va impiedica formarea unei pelicule.
Aluatul: aluatul de pate sablee este ideal, dar daca nu aveti, puteti folosi pâte brisée sau aluat de foietaj.


Întrebări

Cum se face blatul Va multumesc

Blatul se cumpara sau se poate face in casa. Cautati reteta de aluat sablée.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

26/02/2018

Frumoasa retetă!!

(1) (0) abuz


Comentarii de pe Facebook

Eu as pune o gelatina transparenta deasupra, ptr. luciu și sa tina mai mult ca sa nu se oxidare kiwi .

Petitchef.ro Da.super

+