Inimioare-acadele

Gustări
Foarte ușor
45 min

O gustare foarte drăguță cu aceste inimioare din foietaj prezentate ca acadele. In interior, dulceață de zmeură și ciocolată, pentru a combina două arome irezistibile. O idee bună să le demonstrezi membrilor familiei, prietenilor tăi, persoanei dragi, că îi iubești, printr-o rețetă ♥

Ingrediente

16

Materiale

  • frigărui din lemn
  • hârtie absorbantă - șervețele
  • tăietor de fursecuri sub formă de inimă

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare15 min
Gătire15 min
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 1Înmuiați frigăruile în apă rece timp de 15 minute, pentru a preveni arderea lor în timpul gătitului. Scoateți frigăruile din apă și scurgeți-le bine pe un prosop de hârtie.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 2Desfaceți aluatul foietaj și tăiați inimioare cu ajutorul unui tăietor de fursecuri, pe toată suprafața aluatului.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 3Tăiați ciocolata neagră în bucăți mici. Amestecați gălbenușul și laptele pentru ungere.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 4Așezați frigăruia în centrul inimii de foietaj. Puneți dulceață de zmeură în centrul inimii. Presărați cu ciocolata tocată. Ungeți marginile cu amestecul gălbenuș și lapte.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 5Puneți o a doua inimă de foietaj deasupra. Sigilați marginile, apăsând-le cu o furculiță.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 6Așezați inimile umplute pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Ungeți inimioarele cu amestecul gălbenuș și lapte.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 7Coacem inimile în cuptor timp de 15 minute la 180°C.
  • Inimioare-acadele - Preparare etapa 8Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Cantitatea de umplutură din inimioare va depinde de dimensiunea tăietorului de fursecuri. Nu puneți umplutură prea multă.

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rodiksimo

am gătit această rețetă
poza de Rodiksimo
abuz

anonymous

Interesant.

abuz