O gustare foarte drăguță cu aceste inimioare din foietaj prezentate ca acadele. In interior, dulceață de zmeură și ciocolată, pentru a combina două arome irezistibile. O idee bună să le demonstrezi membrilor familiei, prietenilor tăi, persoanei dragi, că îi iubești, printr-o rețetă ♥
Înmuiați frigăruile în apă rece timp de 15 minute, pentru a preveni arderea lor în timpul gătitului. Scoateți frigăruile din apă și scurgeți-le bine pe un prosop de hârtie.
Desfaceți aluatul foietaj și tăiați inimioare cu ajutorul unui tăietor de fursecuri, pe toată suprafața aluatului.
Tăiați ciocolata neagră în bucăți mici. Amestecați gălbenușul și laptele pentru ungere.
Așezați frigăruia în centrul inimii de foietaj. Puneți dulceață de zmeură în centrul inimii. Presărați cu ciocolata tocată. Ungeți marginile cu amestecul gălbenuș și lapte.
Puneți o a doua inimă de foietaj deasupra. Sigilați marginile, apăsând-le cu o furculiță.
Așezați inimile umplute pe o tava tapetata cu hârtie de copt. Ungeți inimioarele cu amestecul gălbenuș și lapte.
Coacem inimile în cuptor timp de 15 minute la 180°C.
Comentarii:
Interesant.