Petitchef

Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow

Pentru o pauza dulce si calda, delectati-va cu acadele noastre de ciocolata si diferite combinatii. Puneti-le intr-o ceasca de lapte cald si agitati-le pentru a se topi si elibera treptat toate aromele :-)
Urmati pasii din reteta si indicatiile din videoclip

Băutură
6 porții
5 min
30 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

6

Materiale

  • 6 bete de lemn
  • 1 matrita
  • Hartie creponata
  • panglica
  • foarfeca
  • Autocolante tip stele

Preparare

  • Etapa 1 - Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
    Topiti ciocolata neagra. Toarna o lingurita de ciocolata topita in fiecare forma a matritei. Adaugati 2 mini marshmallows, apoi acoperiti cu ciocolata.
  • Etapa 2 - Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
    Adaugați mini marshmallows deasupra. Raciti 5 pana la 10 minute. Ciocolata ar trebui sa fie inca moale. Puneti betisoarele in fiecare forma a matritei si raciti 20 de minute.
  • Etapa 3 - Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
    Scoateti din forme, apoi puneti-le pe patrate de hartie creponata. Strangeti hartia in jurul betisorului, apoi sigilat cu panglica. Curbati panglica cu foarfeca, apoi lipiti autocolantul pe nod.
  • Etapa 4 - Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
    Oferiti aceste mici acadele!
    Daca le primiti, despachetati-le apoi inmuiați betisoarele in lapte fierbinte, agitati-le si gata!

Observații:

Ambalajul: alegeti sa impachetati cum doriti!

Matrita: puteti folosi matrita de silicon pentru cuburi de gheata.



Poze

Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - poza 2
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - poza 3
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inimioare-acadele
Inimioare-acadele
16 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Ciocolata neagra, dulcele permis Ciocolata neagra, dulcele permis

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează