Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata alba + speculoos
Aveti iubitori de ciocolata calda in grupul dvs. de prieteni? Oferiti-le aceste acadele originale special pentru ciocolata calda:-) Dupa ce au incalzit laptele intr-o cana, vor trebui doar sa agite aceste acadele si sa se bucure de aromele eliberate. Urmati pasii pentru a face aceste acadele conform explicatiilor noastre scrise, fotografii si video :-)
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.09Euros€ (0.18€/porție)
Materiale
- 6 bete de lemn
- matrita cu 6 forme
- hartie creponata albastra
- panglica
- Autocolante tip stea
- foarfeca
Rețete inrudite
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + caramele
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra+ alune de padure
-
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + marshmallow
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare30 min
Topiti ciocolata alba. Zdrobiti biscuitii speculoos pentru a face mici firimituri.
Amestecati ciocolata alba cu jumatate din cantitatea de bucuiti speculoos sfăramata, apoi turnati preparatul in formele matritei. Presarati cu firimituri de speculoos.
Raciti 5 pana la 10 minute. Ciocolata ar trebui sa fie inca moale. Puneti betisoarele in fiecare forma a matritei si raciti 20 de minute.
Scoateti din forme, apoi puneti-le pe patrate de hartie creponata. Strangeti hartia in jurul betisorului, apoi sigilat cu panglica. Curbati panglica cu foarfeca, apoi lipiti autocolantul pe nod.
Oferiti aceste mici acadele!
Daca le primiti, despachetati-le apoi inmuiați betisoarele in lapte fierbinte, agitati-le si gata!
Observații
Ambalajul: alegeti sa impachetati cum doriti!
Matrita: puteti folosi matrita de silicon pentru cuburi de gheata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 21Kcal
- Carbo: 2.8g
- Grăsimi: 0.2g
- Grăsimi sat.: 0g
- Proteine: 0.5g
- Fibre: 3.3g
- Zahăr: 2.3g
- SmartPoints: 1
Informații nutriționale pentru 1 porție (22g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!