Cel mai in voga desert ramane cheesecake-ul, iar daca il adaptam la sezonul de vara si il decoram cu inimioarele de zahar colorate Margaritar vom avea cu siguranta un desert fresh si delicios, numai bun pentru a te rasfata in zilele de vara.
Pregatiti toate ingredientele cantarite in prealabil si le lasati la temperatura camerei pentru ~20 minute. Se aprinde cuptorul pentru preincalzire la 180 grade C cu grilajul pozitionat la mijloc. Se pregateste o tava preformata de cupcake cu forma de hartie in fiecare lacas. In robotul de bucatarie cu lame amestecati biscuitii cu musli, zaharul cristal MARGARITAR si sarea pana obtineti o compozitie granulata compacta. Intr-un bol se amesteca compozitia cu untul topit pana se umezeste in totalitate. In bolul blenderului se pune cantitata de branza si se omogenizeaza timp de ~5 minute. Se adauga pe rand vanilia, zaharul cristal MARGARITAR, coaja de lamaie, ouale unul cate unul si laptele. Crema de branza trebuie sa devina compacta si lucioasa. In formele pregatite se pune cate o lingura din compozitia de blat si se preseaza pentru uniformizare pe fundul formei. Se adauga cate 2 linguri de crema de branza (nu umpleti formele, lasati spatiu sa creasca compozitia) Se introduce forma in cuptorul preincalzit pentru coacere ~25 minute la 180 grade C. La finalul perioadei de coacere scoateti forma si lasati pentru ~1 ora sa se raceasca. Introduceti in frigider pentru ~6-8 ore inainte de servire. Pentru montajul prajiturii indepartati hartia de formare in care a fost coapta, adaugati o lingurita de gem si asezati fructele alese si inimioarele MARGARITAR deasupra.