Petitchef

Cheesecake cu inimioare de zahar MARGARITAR

Cel mai in voga desert ramane cheesecake-ul, iar daca il adaptam la sezonul de vara si il decoram cu inimioarele de zahar colorate Margaritar vom avea cu siguranta un desert fresh si delicios, numai bun pentru a te rasfata in zilele de vara.

Desert
6 porții
25 min
25 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Cheesecake cu inimioare de zahar MARGARITAR
    Pregatiti toate ingredientele cantarite in prealabil si le lasati la temperatura camerei pentru ~20 minute. Se aprinde cuptorul pentru preincalzire la 180 grade C cu grilajul pozitionat la mijloc. Se pregateste o tava preformata de cupcake cu forma de hartie in fiecare lacas.
    In robotul de bucatarie cu lame amestecati biscuitii cu musli, zaharul cristal MARGARITAR si sarea pana obtineti o compozitie granulata compacta. Intr-un bol se amesteca compozitia cu untul topit pana se umezeste in totalitate.
    In bolul blenderului se pune cantitata de branza si se omogenizeaza timp de ~5 minute. Se adauga pe rand vanilia, zaharul cristal MARGARITAR, coaja de lamaie, ouale unul cate unul si laptele. Crema de branza trebuie sa devina compacta si lucioasa.
    In formele pregatite se pune cate o lingura din compozitia de blat si se preseaza pentru uniformizare pe fundul formei. Se adauga cate 2 linguri de crema de branza (nu umpleti formele, lasati spatiu sa creasca compozitia)
    Se introduce forma in cuptorul preincalzit pentru coacere ~25 minute la 180 grade C. La finalul perioadei de coacere scoateti forma si lasati pentru ~1 ora sa se raceasca. Introduceti in frigider pentru ~6-8 ore inainte de servire.
    Pentru montajul prajiturii indepartati hartia de formare in care a fost coapta, adaugati o lingurita de gem si asezati fructele alese si inimioarele MARGARITAR deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

Cheesecake cu briosa


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu snickers
Cheesecake cu snickers
6 porții
4 h 52 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake japonez
Cheesecake japonez
8 porții
50 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cum sa faci zahar caramelizat Cum sa faci zahar caramelizat Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează