Cheesecake cu capsune
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Faramitam biscuitii peste care turnam unt topit racit si doua linguri de apa. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem biscuitii, intindem amestecul uniform pe toata suprafata si nivelam cat mai bine. Aprindem cuptorul si reglam temperatura la 200 grade celsius.
- Dam tava pentru 10 minute la cuptor. Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim amestecul de branza: amestecam zaharul cu amidonul si crema de branza, mixam, apoi adaugam ouale unul cate unul si continuam mixarea, la final adaugam frisca lichida.
- "Condimentam" cu zahar vanilat si esenta de vanilie, nu uitati sa adaugati si un praf de sare.
- Turnam amestecul de branza peste blatul de biscuiti si dam tava la cuptor pentru 40-45 de minute. Cand prajitura devine rumena la suprafata, este gata.
- Lasam sa se raceasca, scoatem din forma si introducem prajitura la frigider.Intr-un vas puneam capsunele proapete, presaram trei linguri de zahar si fierbem. Indepartam spuma formata la suprafata. Fierbem aproximativ 20 de minute.
- Lasam sa se raceasca, mixam si obtinem o pasta cremoasa. Turnam peste prajitura pasta si decoram cu fructe proaspete.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă