Cheesecake cu capsune in 3 pasi simpli
Cea mai rapida reteta de Cheesecake.
Ingrediente
Preparare
Pasul 1
Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde (~ 40 de secunde ) si lasati-l sa se racoreasca putin. Amestecati-l cu biscuitii zdrobiti pana ce sunt imbibati complet in unt. Puneti biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabile ( Ø 23 cm) si apasati cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm. Puneti la frigider pana preparati crema.Pasul 2
Intr-un castron incapator puneti crema de branza,zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie(puteti folosi o lingurita extract de vanilie) si mixati 1-2 minute. Adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce obtineti un amestec omogen. Puneti crema de branza peste baza de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.Pasul 3
Taiati capsunele in felii subtiri si acoperiti cheesecake-ul complet. Eu am acoperit cu putin jeleu de capsune preparat conform instructiunilor de pe pachet. Puneti la frigider peste noapte.Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.
Etapa 5
Întrebări
Nu ai uitat cumva sa spui ca trebuie si 1 pachetel de gelatina in crema de branza?
Multe dintr-e retele de cheesecake au gelatina in ingrediente, insa aceasta reteta nu necesita gelatina. Multumesc pentru intrebare si sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor. x
Crema de branza este Philadelphia?
Poti folosi philadelphia sau almette. Acum poti gasi crema de branza de la diferiti producatori dar eu folosesc philadelphia de cele mai multe ori. X
Oare n-ai uitat sa mentionezi ca in crema de branza trebuie sa pui si minimum un pachetel de gelatina?
NU trebuie sa pui gelatina in aceast cheesecake!!!
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Eu folosesc in loc de unt, un ganache, format din 2 parti ciocolata neagra si o parte frisca lichida.
Sandu
vili33
Arata bine si e simplu de facut. multumesc
anonymous
FOARTE BUN,EU AM FACUT CU VISINE SI A IESIT MINUNAT
anonymous
Foarte buna si se prepare in citeva minute plus are si un aspect frumos
anonymous
In imagini apare ou ?! altfel reteta e simpla si sigur buna
anonymous
Aspectuos si probabil extrem de gustos
anonymous
Super ! Excelent ! Am sa o prepar si eu !
anonymous
Super
anonymous
Excelent
anonymous
Bravo
Punctează această reţetă