In vasul robotului adaugati si amestecati faina + sarea. In paralel, dizolvati drojdia in lapte cald + apa. Adaugati acest amestec in vasul robotului si framantati timp de 1 minut.
Adaugati oul în timp ce continuati sa framantati. Acoperiti vasul cu prosop umed si lasati-l sa stea 30 de minute la temperatura camerei.
Dupa acest timp, adaugati galbenusurile + zahar + untul moale, putin cate putin. Se framanta timp de 5 minute. Acoperiti cu folie si lasati sa creasca pana isi dubleaza volumul - cam 2 ore.
Dupa aceasta etapa, adaugati pepitele de ciocolata.
Se toarna coca intr-o matrita speciala de panettone. Lasati sa creasca si sa isi dubleze volumul, timp de 1 oră. Crestati in centru si ungeti cu unt topit.
Coaceti 40 minute la 180°C.
Cat timp se raceste, noi vom face glazura. Topiti ciocolata + unt. Turnati peste panettone si, la final, presarati pepite de ciocolata.