Ciocolata cu alune

Gustări
Foarte ușor
4 h 25 m

Doriti un dulce pentru a va insoti pauza de cafea? Avem reteta de aveti nevoie! Ciocolata cu alune! Nu veti avea nevoie de multe ingrediente pentru a reproduce aceasta minune: alune, ciocolata, lapte condensat si un pic de vanilie. Profitati de explicatiile noastre scrise, de fotografii, dar si de videoclip pentru a va lasa tentați ;-)

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 vas mic gratin

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare4 ore
Gătire15 min
  • Ciocolata cu alune - Preparare etapa 1Preîncalziti cuptorul la 170° C. Aranjati alunele pe o tava de copt captusita cu hârtie de pergament si puneti-le in cuptor timp de 15 minute. Tocati grosier alunele cu un cutit.
  • Ciocolata cu alune - Preparare etapa 2Topiti ciocolata la bain-marie;, luati de pe foc si adaugati laptele condensat. Adaugati vanilia si amestecati bine. La final adaugati alunetele tocate.
  • Ciocolata cu alune - Preparare etapa 3Turnati acest preparat intr-un vas de copt acoperit cu hartie de pergament si intindeti uniform cu o spatula. Puneti la rece cel putin 4 ore sau peste noapte.
  • Ciocolata cu alune - Preparare etapa 4Scoateti de la rece si taiati bucatele!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: