Gnocchi la airfryer: o rețetă de desert cu scorțișoară!

votează acum
Desert
4 porții
Foarte ușor
15 min

Gnocchi crocanți la exterior, moi la interior, acoperiți cu zahăr și scorțișoară, de ronțăit și de înmuiat în ganache de ciocolată pentru răsfăț maxim. Uitați tot ce știți despre gnocchi, iată o versiune cu totul gourmet care trebuie savurată fără moderație! Acești gnocchi acoperiți cu scorțișoară și ușor crocanți făcuți la Airfryer sunt alternativa perfectă la churros. Aurii la exterior, moi la interior, cu acel gust dulce care dă dependență... Imposibil de rezistat! Pregătiți în doar câteva minute, sunt perfecți pentru o pauză de dulce. Dacă vă place textura, încercați rețeta noastră de gnocchi simpli cu Airfryer, ideală pentru o versiune sărată. Iar dacă această rețetă îți amintește de churros, este normal! Veți găsi această delicatesă în rețeta noastră de churros ușoare și crocante, pentru o plăcere și mai dulce.


Ingrediente

4

Înveliș:

Ganache de ciocolată:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare3 min
Gătire12 min

Observații

Cum se păstrează aceste gnocchi la airfryer?
Păstrați-le într-o cutie etanșă. Mâncați-i rapid.

Puteți coace această rețetă în cuptor?
Da, puteți, doar puneți totul într-un vas sau întindeți pe hârtie unsă. Va trebui să preîncălziți cuptorul. Gustați gnocchi pentru a vă asigura că sunt gătiți așa cum preferați și ajustați timpul de gătire dacă este necesar.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer
microunde

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+