Gnocchi la airfryer: o rețetă de desert cu scorțișoară!
Gnocchi crocanți la exterior, moi la interior, acoperiți cu zahăr și scorțișoară, de ronțăit și de înmuiat în ganache de ciocolată pentru răsfăț maxim. Uitați tot ce știți despre gnocchi, iată o versiune cu totul gourmet care trebuie savurată fără moderație! Acești gnocchi acoperiți cu scorțișoară și ușor crocanți făcuți la Airfryer sunt alternativa perfectă la churros. Aurii la exterior, moi la interior, cu acel gust dulce care dă dependență... Imposibil de rezistat! Pregătiți în doar câteva minute, sunt perfecți pentru o pauză de dulce. Dacă vă place textura, încercați rețeta noastră de gnocchi simpli cu Airfryer, ideală pentru o versiune sărată. Iar dacă această rețetă îți amintește de churros, este normal! Veți găsi această delicatesă în rețeta noastră de churros ușoare și crocante, pentru o plăcere și mai dulce.
Ingrediente
Înveliș:
Ganache de ciocolată:
Materiale
- Air Fryer
Rețete inrudite
-
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
-
Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
-
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Preparare
Pentru a găti:
Se amestecă gnocchi, untul topit și scorțișoara măcinată.Se toarnă în tava airfryer-ului.
*Este mai bine dacă gnocchi sunt distanțati; aici i-am pus în două tăvi.Gătiți gnocchi timp de 12 minute la 190°C în modul Air Fry.
Se scutură la jumătatea timpului de gătire pentru a asigura o gătire uniformă.Acoperire:
Se combină zahărul și scorțișoara măcinată, apoi se pun gnocchi fierbinți și se amestecă pentru a acoperi a-i acoperi bine.Ganache de ciocolată:
Ciocolata se toacă mărunt. Se încălzește smântâna (în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță).Se adaugă ciocolata puțin câte puțin în crema fierbinte, amestecând pentru a obține un ganache omogen.
Și acum că este gata, puteți mușca din gnocchi crocante, dar moi, cu gustul delicios de scorțișoară din ganache-ul de ciocolată!
Observații
Cum se păstrează aceste gnocchi la airfryer?
Păstrați-le într-o cutie etanșă. Mâncați-i rapid.
Puteți coace această rețetă în cuptor?
Da, puteți, doar puneți totul într-un vas sau întindeți pe hârtie unsă. Va trebui să preîncălziți cuptorul. Gustați gnocchi pentru a vă asigura că sunt gătiți așa cum preferați și ajustați timpul de gătire dacă este necesar.