După versiunea cu parmezan, ultra-delicioasă, lansăm o rețetă și mai simplă de gnocchi crocanți-moi la Air Fryer, gata în cel mai scurt timp! Perfecți ca acompaniament (vor înlocui foarte bine cartofii dauphine de exemplu), sau ca aperitiv, acești gnocchi neprăjiți vor fi cu siguranță un succes :-)
Air Fryer (Aici Friteuza cu aer cu dublu compartiment Ninja Foodi AF300EU 7.6L)
Preparare
Ungeți ușor tava de la friteuza cu aer apoi puneți gnocchi și apoi ulei din nou. Agitați recipientul pentru a distribui gnocchi uniform, apoi închideți aparatul.
Porniți Air Fryer, apoi programați la Air Fry la 200°C timp de 10 minute și începeți să gătiți.
Cum se păstrează gnocchi gătiți în friteuza cu aer? Puneți-i într-un recipient ermetic și păstrați-i la rece dacă este necesar până la 3 zile. Pentru a îi reîncălzi, gătiți-i în Air Fryer timp de 3 minute la 180°C.
Putem adăuga arome la gnocchi gătiți la Air Fryer? Da absolut, nu ezita să asezonezi cu sare, piper și de ce nu oregano și praf de usturoi înainte de a îi pune în tava aparatului.
Ce friteuză cu aer am folosit? Am folosit friteuza cu aer cu compartiment dublu Ninja Foodi AF300EU 7.6L.