Cunoaștem, evident gnocchi pentru textura lor pufoasă și ne place să îi însoțim cu sos de roșii sau pesto, dar pentru o mică schimbare, am optat pentru versiunea de gnocchi ultra crocanți gătiți în Airfryer! O crustă de parmezan și oregano, super delicioasă, toate acestea fără prăjire :-) Acești gnocchi vor fi perfecti pentru a fi savurați ca aperitiv sau pentru a însoți felul principal!
Spune-ne în comentarii ce rețetă ar trebui să încercăm cu Airfryer!
Ce Airfryer am folosit pentru a face această rețetă? Acesta este modelul Ninja Foodi AF300EU cu dublu compartiment Air Fryer 7.6L.
Cum se păstrează gnocchi? Îi puteți pune într-un recipient ermetic, la frigider pentru până la 48 de ore. Pentru a îi reîncălzi, îi poți da la cuptor 10 minute la 180 de grade, sau în Airfryer timp de 5 minute la 180 de grade.
Ce sos să însoțească gnocchi? Îi poți însoți cu sos de roșii, pesto (verde sau rosso).
Cum se servesc gnocchi cu Aifyer? Puteți servi gnocchi ca aperitiv, ca acompaniament (în loc de cartofi dauphine de exemplu), sau într-o salata, unde pot servi ca și "crutoane" crocante. Îi puteți servi și reci sau calzi.
Ce condimente puteți folosi pentru gnocchi? Pentru a înlocui amestecul de parmezan și oregano, puteți folosi fie: - Pentru inspirație italiană, adăugați 1 linguriță de condimente italiene la gnocchi. - Pentru o inspirație asiatică, adăugați 1 linguriță de ulei de susan în gnocchi înainte de prăjire și o lingură de sos de soia sau teriyaki și adăugați semințe de susan. - Pentru o variantă pesto, scoateți parmezanul și adăugați o lingură mare de pesto în gnocchi înainte de a îi pune în Airfryer.