Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Când temperaturile scad, cel mai bun lucru de făcut este să vii acasă și să prepari o masă bună. Dacă este posibil, așezați pe o tavă și serviți în timp ce stați confortabil la TV, în fața serialelor tale preferate. Și am găsit rețeta perfectă: gnocchi cu smântână și ciuperci. Vă explicăm totul, pas cu pas mai jos.

Ingrediente

2

Materiale

  • O tigaie
  • Un castron
  • O lingură de lemn

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare15 min
Gătire10 min
  • Într-un bol, rehidratăm ciupercile cu apă fierbinte. Acoperiți și lăsăți să stea 15 minute.
  • Între timp, tocați usturoiul și rumeniți-l într-o tigaie la foc mediu, cu un strop de ulei de măsline.
  • Adăugați ciupercile bine scurse de apă, smântâna de soia și puțin pătrunjel spălat și tocat.
    Adăugați sare și piper apoi amestecați.
    Aduceți totul la fiert, reduceți focul și gătiți aproximativ 5 minute, amestecând.
  • Adăugați gnocchi, amestecați și gătiți încă 5 minute în timp ce amestecați.
  • Serviți pe o farfurie și presărați cu restul de pătrunjel tocat. Poftă bună!

Punctează această reţetă

Observații

Pot folosi ciuperci proaspete?

Ca regulă generală, se estimează că 15 gr de ciuperci uscate/deshidratate echivalează cu 100gr de ciuperci proaspete. Aici puteți înlocui ciupercile deshidratate cu aproximativ 200 gr de ciuperci proaspete, spălate și tăiate felii.

Cu ce ​​pot înlocui smântâna de soia?

Aici am testat această rețetă cu smântână de soia. Dacă vrei să păstrezi o rețetă fără lactate, o poți înlocui cu smântână de orez sau smântână de migdale. În caz contrar, folosește smântână proaspătă.

Cum se păstrează acest fel de mâncare?

Dacă ochii tăi sunt mai mari decât stomacul, poți păstra acest vas într-o cutie ermetică sau acoperit cu folie alimentară (sau folie de aluminiu), la frigider pentru 2-3 zile.

Cu ce ​​pot înlocui gnocchi?

Puteți înlocui gnocchi cu paste clasice. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să le gătiți în funcție de timpul indicat pe ambalaj, dar le veți scoateți cu 2-3 minute înainte. După ce le-ați scurs, le puteți adăuga în sos și le mai lăsați să fiarbă câteva minute.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

matache_d2024

matache_d2024

Ce e aia ' GNOCCHI " ? Ca nu am timp de dictionare , nici chef

abuz